9 februari 2016

Vatten med smak

Fresh Drink UF har lösningen

Fresh Drink UF är ett UF företag som säljer vattenflaskor med en fruktkolv i som gör att du på ett enkelt och smidigt sätt kan smaksätta vattnet. Företaget drivs utav VD:n Alma Andersson, marknadsansvarige och designern Wilma Sjöblom, försäljaren Pontus Hempel och ekonomiansvarige Axel Tränk.


Bilden från vänster: Wilma Sjöblom, Pontus Hempel, Alma Andersson och Axel Tränk. Foto: Elin Ekman

Axel säger att det är väldigt roligt att ha ett UF -företag och de har väldigt roligt tillsammans.
-Framförallt är det väldigt lärorikt att driva detta företag och man utvecklas som människa. Man lär sig nya saker hela tiden och får nya erfarenheter.

Vattenflaskor med fruktkolv

Fresh Drinks affärside är att erbjuda vattenflaskor med fruktkolv som gör att kunden smart och smidigt kan smaksätta sitt vatten. "Drick ditt vatten på ett fräschare, roligare och godare sätt."

Foto: Alma Andersson


Målgruppen är människor som gillar att träna och vara aktiva, men det är även människor som vill ha vattenflaskor på jobbet. De flesta kunderna är mellan 14 och 25 år. Vattenflaskorna kostar 99:- kronor och de finns i färgerna grön, blå och genomskinlig.
-Målet vi har med detta UF-företag är bland annat att vi ska ha så roligt som möjligt under dessa två år, säger Wilma Sjöblom.

Marknadsföring

De ska även skapa ett stort nätverk, våga mycket, sticka ut ur mängden och bli nöjda över sig själva.
Fresh Drink UF vill att kunderna ska vara nöjda med produkten och den service de får. Företaget marknadsför sig genom olika sociala medier så som Facebook (Fresh Drink UF) och Instagram (@freshdrinkuf).

Några tips UF- företaget hade var att man ska våga ta kontakt med nya människor, även om de säger “nej” till samarbeten så ska man inte bli deppig, utan fortsätta ringa andra. För alla som man ringer kan hjälpa till med något inom företaget. Man ska inte heller tveka utan i så fall lär man sig av sina misstag.

- Första gången vi ringde och frågade om de ville samarbeta med oss, så trodde de att vi skulle ta pengarna och åka till Maldiverna, säger Wilma Sjöblom.

Till hemsida och nätbutik för Fresh Drink UF.


Filippa Berglund, Elin Ekman, Hampus Eriksson, Hugo Rillner, Ha 15C, Kungsmadskolan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar