18 februari 2016

Holy Hand UF


Holy Hand UF är ett företag som erbjuder fina armband till ett bra pris.


Affärsidé
“Holy Hand UFs vision är att sälja in sig i accessoarbranschen med unika armband till låga priser med unik design.”

Företaget består av försäljarna Mergim Gashi och Nawaf Hajem, inköpschefen och marknadsföraren Regimantas Radavicius samt VDn och ekonomiansvarige Denis Deli. De går andra året på Handels- och administrationsprogrammet.


Foto: Amanda Thuresson & Josefine Forsberg


- Vårt armband är designat med träkulor och en berlock. Armbandet finns i tre olika färger, vitt, svart och brunt, säger Denis. Det finns även två olika berlocker att välja mellan. Fatimas hand samt händer som ber. Berlockerna finns i både guld och silver.

Företagsmedlemmarna berättar att de hade svårt att komma igång, och inte hade några idéer i början. Någon lyssnade på Drakes album där albumets omslagsbild är händer som ber. Då fick de idén till att tillverka armband med berlocker som liknade omslaget.

- Betydelsen bakom våra berlocker är religion, alltså kristendomen och islam, säger Nawaf.

Vilken målgrupp riktar ni er till och hur marknadsför ni er?

. Målgruppen som vi riktar oss mot är framförallt tonåringar. Därför har vi valt att marknadsföra oss på socialamedier som Instagram och Facebook. Vi håller även på att göra en hemsida som förmodligen ska vara klar snart, säger Regimantas.

De kommer att ha två säljtillfällen utanför skolan samt en gång på mässan i skolan. Sedan kan man även kontakta dem på Instagram eller Facebook.

- Sedan möter vi upp kunden på bestämd tid och plats, säger Mergim.

Vad är era mål och ambitioner med företaget?

- Våra mål med detta är att tjäna pengar och gå i vinst, och att vi ser att folk i skolan har vårt armband” säger Denis.

Killarna hade inte så höga förväntningar på sitt företag till en början. Men det har gått mycket bättre än förväntat. Och nu har försäljningen kommit igång.

Facebook / Holy Hand UF

Instagram / HolyHandUF

Webbshop/ HolyHand UF

Av: Josefine Forsberg och Amanda Thuresson, HA 15B

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar