7 maj 2015

MultiCharge UF säljer USB-laddareUF-företaget MultiCharge erbjuder dig en multi USB-laddare som kan användas till två enheter samtidigt. Produkten är tänkt som en investering för familjen för att slippa använda sig av flera olika laddare. 

Företaget drivs utav Martin El-Kreidli som är marknadsföringschef och säl​j​are, Cornelia Lundgren, ekonomi-​ och inköpsansvarig, Lisa Borg är VD och Sophie Davidsson är webbansvarig. ​Alla studerar andra året på Handelsprogrammet, Kungsmadskolan. i Växjö.

Från vänster: Lisa Borg, Cornelia Lundgren, Sophie Davidsson, Martin El-Kreidli.


Vilk​en​ är er främsta målgrupp?

- Vi vänder oss främst till alla med en mobil enhet. Därefter vänder vi oss till familjer då det är en enkel lösning för att slippa flera laddare i samma hushåll. Produkten är tillverkad i Sverige och är även säkerhetsmärkt vilket gör att det är en hög kvalité på laddaren och att den också håller länge. Sladden är även platt vilket gör att den är trasselfri och minskar risken för glapp. På så sätt är laddaren ekonomisk och kan spara en del hundralappar.

Hur marknadsför ni er produkt?


-Vi marknadsför vår produkt på olika sorters mässor där vi även säljer laddarna. Vi har också ett Instagramkonto där vi uppdaterar vad som händer. Man kan också hitta oss på Facebook. På både Facebook och Instagram heter vi MultiChargeUF.

Hur köper ni in produkten?


- Laddaren köper vi in ifrån ett svenskt företag. Det är relativt dyrt att köpa in den, men det är den värd då den är väldigt säker för kunderna, samtidigt som den är bra för miljön.
​Text: Johanna Claesson, Elice Andersson och Oliver Dicksson Trajcev​

Fotograf: Katarina Jändel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar