26 mars 2014

SPOON UF

Spoon UF är ett svenskt UF-företag. Evelina Mikaelsdotter är VD för företaget och har två medarbetare Sanna Brynolf och Matilda Fridlund.

Produkterna dem säljer är mat- och latteskedar i rostfritt stål med tre hål i för att underlätta vid alla sorters tillfällen där man använder delikatesser
Deras affärside är att sälja egendesignade stilrena skedar i rostfritt stål. Skedar för dig som vill underlätta måltiderna såväl vid vardagsmiddagen som middagsbjudningen.
Produkterna säljs oftast till de som äter delikatesser, t ex. smörgåsgurka, oliver, fetaost och målgruppen är människor över 25 år.


Bild: Petronella Rundqvist


Hur marknadsför företaget sig? Företaget använder sig mycket av sociala media och framförallt Instagram och Facebook men även sin nätbutik där de uppdaterar då det händer något nytt, t ex. säljtillfällen och mässor.
Spoon UF säger att målet och ambitionen med företaget är att sälja slut på lagret, gå med vinst och tjäna cash.


Hur går det för företaget idag?
– Företaget går väldigt bra just nu. Vi säljer många av våra produkter. Det är väldigt krävande men oftast väldigt roligt att driva ett UF-företag, säger tjejerna i Spoon UF.


UF-företaget började först sälja riskkapital till vänner och familj och fick in pengar på det hållet, sedan har dem också sålt New body-produkter. Efter det började dem sälja sina “spoons”.


Spoon UF beställer sitt produkt av Köksugnen och däremellan har dem mail kontakt.
Tillverkaren av produkten är ett företag i Lammhult., Tjejerna har väldigt bra kontakt med både tillverkaren och deras rådgivare.

Facebook: https://www.facebook.com/spoonuf
Instagram: http://instagram.com/spooonuf
Webbutik: http://www.yourvismawebsite.com/spoon-uf

Text: Martin EL-Kreidli och Pawel Szczepanik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar