11 mars 2014

SAFE I WALLET UF SÄLJER MOBILSKAL MED KORTFACK


Hannah Flink, Sofie Fröjdelund, Besarta Nebihi och Adelina Bislimi studerar tredje året på Handels- och Administrationsprogrammet, Kungsmadskolan i Växjö. De fyra tjejerna säljer Safe i wallet som är ett stängbart mobilfodral med kortfack. 

 
Bilden fr.v  Besarta Nebihi, Hannah Flink, Adelina Bislimi, Sofie Fröjdenlund Sammela
Fodralet finns i många olika färger och det finns för både för iPhone 4 och iPhone 5. Skillnaden mellan ett liknade fodral och deras är att det finns ett id-fack och det är stor prisskillnad. Ett skal som man köper i vanliga butiker kostar runt 150 kr medan deras är mycket billigare.

Iphone skal till 5/5s = 89kr

Iphone skal till 4/4s = 79 kr.

Tjejerna berättar för oss att de har sålt mycket på olika ställen som till exempel på Grand Samarkand och genom egna kontakter. Deras mål med produkten är att tjäna pengar och ha kul!Produkt som skyddar mobilen

När de tänkte ut idén så tänkte de på vad folk behöver, eftersom nästan alla har iPhone så och det är bra att ha ett skydd till den så då blev det ett mobilskal för ett billigare pris.
- Produkten handlar om att skydda sin mobil och då blev namnet Safe i wallet, säger Adelina Bislimi
 Ett tips de gav till oss som vill starta ett UF var:
- Lägg inte skulden på någon annan, ni kan bli ovänner resten av livet, Hannah Flink.
Om ni skulle vilja köpa deras produkt eller få mer info om den så kan ni kontakta dem genom deras Facebook sida : Safe i Wallet eller via deras mail :

Adelina.bislimi.s@utb.vaxjo.se

soffro1116@utb.vaxjo.se

hansam1121@utb.vaxjo.se

Foto & text Linn Ottosson & Lina Johansson.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar